WEKO3
アイテム / Chemical study of ancient-type kankyo: The ginger fermented after soaked in water / PH-PR-MIKAGE-M-158
PH-PR-MIKAGE-M-158
ファイル | ライセンス |
---|---|
PH-PR-MIKAGE-M-158.pdf (1.0 MB) sha256 de9f267d38829e3fdcf1e11a2812246ab19473f899c864bdc581f6f21ff562e7 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2019-01-10 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | PH-PR-MIKAGE-M-158.pdf | |||||
本文URL | https://kanazawa-u.repo.nii.ac.jp/record/46706/files/PH-PR-MIKAGE-M-158.pdf | |||||
ラベル | PH-PR-MIKAGE-M-158.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.0 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|