WEKO3
アイテム / Influence of cooking method on arsenic retention in cooked rice related to dietary exposure / TE-PR-HASEGAWA-H-01
TE-PR-HASEGAWA-H-01
ファイル | ライセンス |
---|---|
TE-PR-HASEGAWA-H-01.pdf (656.2 kB) sha256 0854caae21e0912dc2083b3cb12d7fab93c2047e6c12767fc35a19896dc65bb5 |
公開日 | 2017-10-03 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | TE-PR-HASEGAWA-H-01.pdf | |||||
本文URL | https://kanazawa-u.repo.nii.ac.jp/record/7778/files/TE-PR-HASEGAWA-H-01.pdf | |||||
ラベル | TE-PR-HASEGAWA-H-01.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 656.2 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|